468×60
468×60

Безпека дорожнього руху – основне завдання кожного

Безпека пасажирів – спільна робота працівників Державтоінспекції та тернопільських перевізників. Саме про це говорили на зустрічі начальник обласного управління внутрішніх справ Олександр Богомол, представники облдержадміністрації, керівники тернопільської ДАІ з працівниками автотранспортних підприємств краю.

Учасники наради визначили складові, які сприяють підвищенню рівня безпеки пасажирських перевезень.

Основну увагу правоохоронці акцентували на дотриманні належного технічного стану транспортних засобів.

- З початку року працівники ДАІ задокументували двісті адмінпротоколів щодо порушення правил експлуатації транспортних засобів та безпеки дорожнього руху, – про це повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління обласної Державтоінспекції Олег Турлай.

Через несправність транспортних засобів на дорогах області зросла кількість дорожньо-транспортних пригод, зазначили в Державтоінспекції. Правоохоронці закликали перевізників відповідальніше поставитися до проходження технічного контролю.

Очільник обласного управління міліції Олександр Богомол запевнив, що міліція не буде стояти осторонь проблеми безпеки пасажирських перевезень і діятиме в межах своєї компетенції.

Ряд проблемних питань підняли пасажироперевізники. Це – боротьба з неліцензійними перевезеннями, яких на території області за останній час суттєво побільшало.

Начальник обласної міліції Олександр Богомол доручив керівникам ДАІ у десятиденний термін відпрацювати дану інформацію. Він звернувся до водіїв з проханням повідомляти про незаконні перевезення на гарячу лінію управління Державтоінспекції.

 

Схожі статті