468×60
468×60

У автопригодах на Тернопільщині травмувалися люди

dtp4Три автопригоди на дорогах області зареєстрували правоохоронці минулої доби. Повідомлення про травмованого чоловіка надійшло в Гусятинське відділення поліції від диспетчера райлікарні 15 березня о 2:40.

До них з закритим переломом лівого стегна та у стані алкогольного сп’яніння за допомогою звернувся мешканець села Крогульці, 1967 року народження.

Як з’ясувалося, травми чоловік отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Потерпілий розповів, що йшов проїжджою частиною приблизно о 20:30, коли його збив водій невідомого авто. Ймовірно – «ВАЗ-2104» зеленого кольору. Правоохоронці розшукують водія-втікача.

Ще одна автопригода трапилася на Чортківщині. На автодорозі Тернопіль-Скалат-Жванець водій мотоциклу “QM 200-2A” не впорався з керуванням та з’їхав в кювет.

В результаті цього кермувальник та його пасажир отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до травматологічного відділення. За попередніми даними, обидвоє чоловіків перебували у стані алкогольного сп’яніння.

До Збаразької райлікарні з забоєм грудної клітки потрапив житель Запоріжжя. Чоловік травми отримав у ДТП. Він, керуючи автомобілем “Mercedes-Benz”, на автодорозі Тернопіль-Кременець не впорався з керуванням. Автомобіль перекинувся, а водій травмувався.

По усіх автопригодах триває слідство.

Схожі статті