468×60
468×60

Одинадцять ДТП трапилося минулими вихідними на дорогах Тернопільщини

dtpУ восьми з одинадцяти дорожньо-транспортних пригодах, які зафіксовані 10-11 вересня, травмувалися люди.

Повідомлення про аварію у Чорткові надійшло від невідомого чоловіка. У райцентрі на вулиці Об’їзній водій автомобіля “КІА РІО” не вибрала безпечної швидкості та з’їхала у кювет.

В результаті жінку-кермувальника, а також її двох пасажирів з травмами та забоями доправили до лікарні.

На Збаражчині водій автомобіля “ФОЛЬКСВАГЕН КАДІ” не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автівкою марки “ХЮНДАЙ ТУКСОН”. Бригада швидкої до лікарні забрала водія “Фольксвагена”. Після надання меддопомоги, його відпустили.

Через безпечність та неуважність до медзакладу потрапив житель Тернополя. Чоловіка збила іномарка. За попередньою інформацією, близько 17:30 водій автомобіля “РЕНО ТРАФІК” в селищі Бірки здійснював обгін велосипедиста.

Власник двоколісного транспорту не переконався в безпечному русі, різко повернув ліворуч і врізався у бус. В результаті його із закритою черепно-мозковою травмою, закритим переломом плесевої кістки бригада швидкої доправила до лікарні.

Ще одну автопригоду зареєстрували правоохоронці 10 вересня у Тернополі. Близько 21:30 водій автомобіля “ДЕО НЕКСІА”, рухаючись вулицею Замкова в бік Руської, не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини, врізався в металеве загородження, а далі протаранив ще й стовп електроопори. Кермувальника госпіталізували до травмпункту, взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Після автопригоди до лікарні Борщівщини потрапила жителька Вінницької області, 1997 року народження. У жінки медики констатували перелом двох гомілок.

На місце ДТП виїжджала слідчо-оперативна група. Вони встановили, що житель Борщівського району разом із потерпілою близько 21:00 рухалися на мотоциклі “КАНУНІ” в селі Івано-Пусте.

В якийсь момент водій зустрічного автомобіля марки «ВАЗ-2106» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та врізався у мотоцикл.
Після удару водій легківки залишив місце події. Правоохоронці розшукують винуватця ДТП.

Схожі статті