468×60
468×60

Чотири аварії з травмованими трапилися минулими вихідними на дорогах Тернопільщини

dtp1Семеро людей отримали травми в результаті дорожньо-транспортних пригод, зареєстрованих на дорогах міста та області у суботу та неділю.

Аварію з двома потерпілими зареєстрували правоохоронці 9 липня. Близько 13:00 водій автомобіля “ФІАТ СКУДО”, рухаючись вулицею Будного, порушив правила дорожнього руху.

Він, виконуючи маневр повороту на вулицю Тернопільську села Петриків, не пропустив зустрічний автомобіль “ФОРД ФЮЖЕН”. В результаті – пасажири з кожної автівки отримали травми.

Під час обгону не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся водій автомобіля “ОПЕЛЬ ВЕКТРА”. Аварія трапилася на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка, між селами Ступки та Романівка Тернопільського району. В результаті – кермувальника із забоєм головного мозку, переломом лівої руки та ноги госпіталізували до лікарні.

На Кременеччині у неділю не розминулися автомобілі “ВАЗ-2108″ та “VOLKSWAGEN PASSAT”. Про ДТП в райцентрі повідомив диспетчер швидкої допомоги. Саме до них за меддопомогою з травмами та забоями звернулося троє кременчан – водій і пасажири “Жигулів”. Їх госпіталізували у травматологічне відділення. Кермувальник іномарки після зіткнення злякався та втік, залишивши авто. Проте за деякий час повернувся назад. Правоохоронці встановлюють причину автопригоди.

Про аварію в Тернополі на вулиці Степана Будного повідомила невідома жінка. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля марки “OPEL VECTRA” не впоралася з керуванням, виїхала за межі смуги зустрічного руху та зіткнулася з огорожею. Далі її автомобіль відкинуло за інерцією на припаркований поруч транспорт. Механічних ушкоджень зазнали автомобілі “VOLKSWAGEN CADDY” та “ВАЗ-2105″.

Пасажира іномарки зі струсом, закритою черепно-мозковою травмою, саднами та гематомами бригада швидкої доправила до лікарні.

По усіх автопригодах триває слідство.

Схожі статті