468×60
468×60

Міліціонери вдячні громадським активістам за співпрацю

miliciyaНа одному із інтернет-сайтів з’явилася стаття під назвою «Правий Сектор» має неприємні запитання до тернопільських ДАІ-шників». У ній активісти Тернопільського «Правого Сектора» звинувачують працівників ДАІ у невчасному прибутті на місце ДТП, яка трапилася 10 травня у Тернополі на вулиці Б.Хмельницького.

За даним фактом проводиться перевірка. На даний час встановлено, що на час надходження повідомлення про дану автопригоду на лінію «102», наряди ДАІ міста Тернополя були задіяні для оформлення ДТП з потерпілими, яка трапилася на проспекті Злуки, поблизу магазину «Барвінок».

Після завершення оформлення автопригоди на проспекті Злуки, наряд прибув на місце виклику – ДТП на вулицю Б.Хмельницького (район залізничного вокзалу).

За словами водія тролейбуса, його транспортний засіб зачепив водій мікроавтобуса. На щастя, у ДТП ніхто з людей не постраждав, обійшлося лише матеріальними збитками. Конфлікт водії залагодили на місці автопригоди, претензій один до одного не мають. Про це свідчать розписки, які вони написали.

Правоохоронці вдячні громадським активістам за проявлену пильність та взаємодопомогу у виявленні порушників. За фактами щодо можливих неправомірних дій співробітників органів внутрішні справ, які надають активісти, міліціонери проводять перевірку та у разі виявлення порушень приймають відповідні рішення.

Схожі статті

-1 коментарі

Comments are closed.