468×60
468×60

Адмінарешт загрожує тернополянину за спробу винести з магазину спиртне

dsoВід п’яти до десяти діб – саме таке покарання загрожує 55-річному тернополянину. Працівники державної служби охорони затримали чоловіка, який намагався винести з магазину обласного центру дві пляшки горілки.

Це помітила продавець закладу і натиснула тривожну кнопку.

- Заховавши дві пляшки горілки під одяг, злодій попрямував до виходу з магазину, сподіваючись, що його вчинок ніхто не помітить. Але чоловік при цьому поводив себе досить дивно – намагався швидко покинути приміщення. Це викликало підозру. Я одразу ж натиснула тривожну кнопку охорони, – розповіла продавець.

До приїзду правоохоронців працівники магазину намагалися власними силами не випустити зловмисника з приміщення. Це його розлютило – чоловік почав голосно лаятися та намагався втекти. Проте на порозі його вже чекали співробітники групи затримання Управління Державної служби охорони.

За даним фактом працівниками міліції склали адміністративний протокол за частиною1 статті 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне викрадення чужого майна). Чоловікові загрожує покарання у вигляді адміністративного арешту на термін від п’яти до десяти діб.

Схожі статті