468×60
468×60

Правоохоронці впіймали чоловіка з забороненими речовинами

Працівники відділу поліції № 1 м. Бережани відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту щодо місцевого мешканця.

Під час патрулювання міста, працівники поліції виявляли підозрілого молодика. При спілкування з незнайомцем, останній помітно нервував, а під час проведення останньому поверхневого огляду в нього виявили чотири паперових згортки з невідомою речовиною рослинного походження зеленого кольору та ще два зіп-пакети з аналогічних вмістом.

Заборонені речовини поліцейські вилучили та направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Підозрюваний 1999 року народження у скоєному зізнався.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

Підозрюваному загрожує штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Триває слідство.

Схожі статті