468×60
468×60

В Нацполіції Тернопільщини обговорили про зроблене та про плани на майбутнє

Про підсумки оперативно-службової діяльності органів і підрозділів Національної поліції Тернопільської області в 2017 році та про плани й методи удосконалення роботи у майбутньому говорили правоохоронці на розширеному засіданні колегії ГУНП.

Впродовж року працівники поліції захищали права і свободи громадян від протиправних посягань, забезпечували публічну безпеку та порядок, боролися з організованою злочинністю і корупцією, робили усе можливе, аби протидіяти злочинам у сфері економічної діяльності, незаконного обігу наркотиків, торгівлі людьми і кіберзлочинності та стежили за безпекою дорожнього руху.

- Починаємо 2018 рік, але не забуваємо про ті кримінальні правопорушення та проблемні питання, які були у минулому році, – звернувся до підлеглих начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол. – Обов’язково це все допрацьовуємо, дотримуємося законності та дисципліни при проведенні службової діяльності. Всі резонансні події, події контрольного характеру, події, які можуть потягнути за собою невдоволення людей, повинні бути на особистому контролі в кожного керівника.

Одне з основних завдань, каже Олександр Богомол, не лише ліквідовувати та розслідувати наслідки подій, а й працювати на їх випередження, запобігання й мінімізацію злочинів. 2018 рік повинен стати роком завершення реформування поліції.

- Основну увагу ми зараз будемо приділяти групам реагування патрульної поліції, які запрацювали, які забезпечені усім необхідним, які доукомплектовуються, але ще не працюють так, як мають працювати. Практично укомплектовані підрозділи слідчих, оперативні підрозділи.

Головний поліцейський краю стверджує, що працівники ввіреного йому відомства забезпечені усім необхідним і умови для роботи створені для кожного. Тому він вимагатиме віддачі та результатів від усіх підлеглих, оскільки від цього залежить безпека міста та області і кожного її мешканця.

Схожі статті