468×60
468×60

В Головному управлінні поліції відзначили День вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков визначив 20 грудня Днем вшанування пенсіонерів і ветеранів системи МВС та Національної поліції. Раніше на цю дату припадав День української міліції.

Зустріч в Головному управлінні Національної поліції Тернопільщини розпочалася з походу до меморіальної дошки, встановленої на честь першого генерала Тернопільщини часів незалежності України Романа Подсаднюка. Багато нинішніх пенсіонерів особисто знали Романа Олександровича, працювали з ним.

Урочистості продовжилися в актовій залі Головного управління Національної поліції. На зустріч з ветеранами та пенсіонерами прийшли керівники управління.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник поліції Тернопільщини Олександр Богомол. Він подякував ветеранам за багаторічну та віддану службу, наголосив на тому, що їхня допомога та досвід завжди будуть в пошані у теперішніх працівників поліції.

-Знаю ваші проблеми, які стосуються перерахунку пенсій. Повірте, ми теж прагнемо, аби ви отримували достойне забезпечення, тому юристи управління розробили проект позовної заяви, аби допомогти вам відстояти право на отримання достойного соціального забезпечення.

Розповів Олександр Богомол і про те, як сьогодні працює поліція, які сталися зміни та новації, а також запросив ветеранів та пенсіонерів брати активну участь у житті управління.

Урочистий захід завершився врученням листів-подяк.

Схожі статті