468×60
468×60

Поліцейські Тернопільщини перемогли в міжнародному футбольному турнірі

Абсолютну спортивну перемогу привезли з Республіки Польщі правоохоронці Тернопільщини. Команда поліцейських взяла участь у футбольному турнірі на кубок президента міжнародної поліцейської асоціації міста Закопане.

Дружня співпраця польських колег з працівниками поліції краю триває більше року. Іноземні гості вже побували на Кременеччині, задля обміну досвідом з місцевими поліцейськими, а цьогоріч уряд регіону в Закопане надіслав запрошення тернопільським працівникам поліції взяти участь у третьому Міжнародному турнірі з футболу.

Сьомого вересня футбольна команда у складі дванадцяти поліцейських вирушила на три дні до польського курортного містечка за перемогою. Тернопільських футболістів приємно вразила гостинність господарів турніру та організація змагань. Спортивне дійство проводилося у мальовничій місцевості біля підніжжя гір Татр. Разом з тернопільськими правоохоронцями першість у футбольних іграх виборювали чотири польських команди та збірна футболістів зі Словаччини.

Вже з перших відбіркових турнірів українські поліцейські показали відмінний результат та здивували грою чимало уболівальників. У доволі напружених матчах українцям вдалося здолати дві польські команди. Тернополяни вийшли у півфінал та обіграли команду господарів турніру – поліцейських з Закопане.

Найзапеклішими стали фінальні футбольні баталії. У переможному поєдинку українську команду намагалися здолати словацькі футболісти, які вже двічі ставали переможцями у таких змаганнях. Однак наші спортсмени ні на мить не збавляли темп, перехоплювали один в одного м’яч, намагаючись не допустити супротивників до воріт. Завдяки злагодженим професійним діям, взаємовіддачі та згуртованності, наша команда подолала сильних суперників. Вирішальний гол у ворота словацьких футболістів забив капітан тернопільської збірної Микола Кохан. З рахунком 1:0 українці здобули першість.

Переможців турніру нагородили кубком, та пам’ятними подарунками.

- Наші футболісти подарували уболівальникам справді чудове спортивне видовище, адже добре виступали упродовж усього турніру. Тепер і в Європі дізналися, що українські поліцейські теж уміють грати у футбол, – підсумував фінал змагань заступник начальника Головного управління в Тернопільській області Володимир Галевич. – Щиро вдячні нашим польським друзям, за гостинний прийом. В свою чергу запрошуємо команди суперників на Тернопілля та сподіваємося зробити такі змагання традиційними не лише у Польщі, а й в Україні.

Схожі статті