468×60
468×60

Водій та пішоходи, будьте уважними на дорозі!

dtpУ селі Біла Тернопільського району водій автомобіля збив пішохода. Автопригода трапилася у понеділок, 7 листопада, близько 18:00.

Водій легкового авто “ЗАЗ-110307″, рухаючись в напрямку Тернополя, здійснив наїзд на перехожого – тернополянина 1951 року народження. Чоловік переходив дорогу на пішохідному переході.

Потерпілий внаслідок удару отримав політравму, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, відкритий перелом правої гомілки та забій голови. Його бригада швидкої госпіталізувала у реанімаційне відділення.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у Кременці о 2:30 ночі. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля «ВАЗ 2107» виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автівкою «MAN F 2001».

В результаті удару двоє пасажирів легківки з забоями потрапили до лікарні. У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 1 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху. Триває слідство.

Схожі статті