468×60
468×60

Четверо мешканців Тернопільщини травмувалося на дорогах області

dtp4Переломи, забої, рвані рани та інші ушкодження отримало четверо мешканців Тернопільщини в результаті дорожньо-транспортних пригод. У вівторок, п’ятого липня, їх на дорогах міста та області трапилося п’ять. Фактично кожна через необережність та порушення правил дорожнього руху.

Повідомлення про ДТП надійшло в Тернопiльське районне відділення поліції від жителя села Івашківці Зборівського району. Чоловік заявив, що близько 14:00, керуючи власним автомобілем “ВАЗ-2107″, в селі Шляхтинці він зіткнувся з невстановленою автівкою синього кольору. Водій невідомого транспорту з місця пригоди втік, а заявник отримав травму ока.

На вулиці Степана Будного у Тернополі зіткнулися автомобілі “AUDI А80″ та “ВАЗ-21013″. З місця аварії бригада швидкої до дитячої лікарні із забоєм м’яких тканин щоки та пошкодженням зап’ястя госпіталізували пасажира з “Жигулів” – однорічного хлопчика.

Як з’ясували правоохоронці, близько 11:00 водій вітчизняного авто, рухаючись вулицею Будного, не дотримавшись безпечної відстані руху, зіткнувся з іномаркою, яка їхала попереду, але зупинилася через затор на дорозі.

На автодорозі в селі Озеряни Бучацького району також не розминулися автомобілі. Про аварію надійшло повідомленні від диспетчера швидкої допомоги. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій «VOLKSWAGEN PASSAT B3» не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. В результаті маневру він зіткнувся із вантажівкою «DAF-XF95».

Кермувальника легкового авто із забоєм грудної клітки, саднами передпліччя та гомілки доправили до хірургічного відділення лікарні.

Ще одне повідомлення про аварію з травмованими надійшло від тернополянки. Жінка повідомила, що керуючи автомобілем “CHERY”, на дорозі Доманове-Коваль-Чернівці-Теребовля, в смт. Велика Березовиця збила людину. Травмований – житель Гусятинського району, 1957 року народження.
Потерпілого із політравмою, відкритим переломом обох гомілкових кісток правої ноги, відкритим переломом паля руки, та рваними ранами тіла госпіталізували до лікарні.

Із закритим переломом кісток гомілки потрапив до лікарні і мешканець Чорткова. Чоловік, їдучи на мотоциклі марки “ИЖ-ЮПІТЕР”, не впорався з керуванням і транспорт перекинувся на проїжджій частині дороги.

Транспортні засоби, які стали учасниками ДТП, правоохоронці помістили на арештмайданчики, а у водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. По усіх аваріях триває слідство.

Схожі статті