468×60
468×60

Олександр Богомол зустрівся з представниками громадської ради при МВС

1Про майбутню атестацію працівників правоохоронного відомства Тернопільського краю та про плюси й мінуси реформування органів внутрішніх справ говорили під дач зустрічі тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в області Олександр Богомол з представниками Громадської ради при МВС.

- Питання переатестації особового складу важливе, – каже Олександр Богомол. – Я розумію, що ми будуємо нову державу в якій не повинно бути корупції та брехні. Тому кожен поліцейський знає і усвідомлює, що такого, як було колись, очікувати не слід. В Національній поліції служитимуть лише ті, хто не заплямив честь мундира та бездоганно може, вміє та хоче виконувати поставлені завдання.

Заступник голови Громадської ради Михайло Захарченко заявив, що ніхто не буде звільняти достойних правоохоронців, жодних амбіцій щодо тих чи інших працівників під час переатестації проявлятися не повинно. Люди у формі мусять бути готовими як до тестів, так і до співбесіди.

Громадський активіст запропонував очільнику поліцейського відомства знову створити громадську раду при Головному управлінні Нацполіції в Тернопільсікій області, яка б могла бути містком між поліцейськими й громадою та спільно вирішувати питання, які виникають.

Схожі статті