468×60
468×60

Олександр Богомол перевірив роботу правоохоронців Зборівщини

Роботу правоохоронців Зборівщини перевірив виконуючий обов’язки керівника Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол. У ході робочої поїздки головний поліцейський краю зустрівся з громадою району.

Про співпрацю правоохоронців з посадовцями Зборівської райдержадміністрації, про методи та шляхи усунення проблем щодо правопорушень обговорили під час зустрічі Олександр Богомол і голова Зборівської районної державної адміністрації Ігор Яворський.

Основну увагу керівники зосередили на найбільш болючіших питаннях та намітили шляхи їх вирішення.
Серед інших – це незаконна вирубка лісу. Люди нехтують усіма дозволами та правилами, а також незважають на те, що самовільне вирубування дерев може нести екологічну небезпеку.

Олександр Богомол пообіцяв, що території з кар’єрами та ліси частіше перевірятимуть правоохоронці, але окрім цього потрібна і допомога громади. Він закликав людей до співпраці і про випадки браконьєрства повідомляти на лінію “102″

Непокоїть правоохоронців та очільника Зборівщини і зростання продажів сурогату та підпільної горілчаної продукції. Люди у пошуках дешевого спиртного купують що-небудь. Тому місцеві правоохоронці ретельніше відстежуватимуть точки нелегального продажу, а винних притягуватимуть до відповідальності.

Встановлення камер відеоспостереження на території міста може суттєво полегшити роботу правоохоронців, – в цьому переконаний т.в.о. начальника Зборівського відділення поліції в Тернопільській області Микола Смакула. – Відеофіксація є одним з чинників у швидкому розкритті злочинів і громада почуватиметься безпечніше.

Влада Зборівщини пообіцяли посприяти у вирішенні питань та допомогти встановити у місті камери відеоспостережень.

Не оминули учасники робочої зустрічі і питань щодо протидії економічним злочинам, хабарництва та корупції.

Олександр Богомол переконаний, що ще одним покращенням та оптимізацією в роботі поліцейських стане відкриття поліцейської станції.
- Ми намагаємося відновити довіру населення до людей у формі, – наголосив керівник поліцейського відомства, – тому громада має знати кожного дільничного, кожного інспектора особисто. Саме спілкування з людьми дозволить своєчасно виявляти недоліки в діяльності поліції, дасть можливість негайно вирішити проблеми.

Зустрівся Олександр Богомол і з особовим складом Зборівщини. Він озвучив усі проблемні питання, які піднімалися у розмові з керівником району, та зобов’язав усіх докласти максимум зусиль для їхнього усунення.

Схожі статті