468×60
468×60

Різдвяні свята в області минули спокійно

Впродовж святкових вихідних, з 7 по 10 січня, до поліцейських області надійшло 613 повідомлень про скоєні правопорушення, 63 із них внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Масових порушень публічної безпеки під час святкувань не допущено.

У святкові дні поліцейські області працювали у посиленому режимі. Забезпечувати охорону громадського порядку також допомагали бійці батальйону «Тернопіль» та нацгвардійці. Особливо пильно правоохоронці стежили за безпекою громадян у місцях масових святкувань та поблизу церков.

Впродовж Різдвяних свят на Тернопільщині зареєстровано 30 крадіжок, більше половину з яких поліцейські розкрили за гарячими слідами.

На Різдво із серйозними пошкодженнями трьох пальців до лікарні потрапив підліток з Настасова. Травму хлопець отримав у результаті розриву петарди.

Вбивством через необережність (ч. 1 ст. 119 ККУ) завершилося незаконне полювання на Бучаччині. Лихо трапилося 9 січня. Окрім цього фатального випадку впродовж Різдвяних свят поліцейські більше не зареєстрували жодного важкого чи особливо важкого злочину.

Схожі статті