468×60
468×60

Спортивне свято для дітей та дорослих організували тернопільські динамівці

Спортивне свято «День відкритих дверей» відбулося у п’ятницю, 21 серпня, на спортивній базі Тернопільської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України. Мета таких заходів – популяризація здорового способу життя серед дітей та підлітків, а також залучення юнацтва до лав товариства «Динамо».

Найменші учасники спортивного дійства у різноманітних іграх та конкурсах виборювали звання найкращого та найстльнішого. Діти грали у футбол, теніс, каталися на роликах, стрибали на скакалках, бігали естафети.

Дорослі учасники розіграли призові місця у фінальних змаганнях з волейболу. Серед десяти команд-фіналістів золото здобули працівники обласного Управління фіскальної служби. Вони у запеклій боротьбі перемогли команду Управління державної служби надзвичайних ситуацій. Бронзу забрала команда тернопільської військової частини Національної гвардії України.

Гості та учасники змагань оглянули бойову зброю та спецтехніку, повправлялись у стрільбі з пневматичної рушниці. Скуштували бажаючі і смачну кашу з польової кухні, а для маленьких спортсменів організатори свята підготували солодкий фуршет.
Як зазначив керівник обласної міліції Олександр Богомол, проведення подібних заходів – це, насамперед, стимул до здорового способу життя та приклад, як правильно організувати сімейний відпочинок.

Самі тернопільські динамівці сподіваються, що можливо для когось такі спортивні змагання стануть першим кроком на довгій дорозі у великий спорт.

Схожі статті