468×60
468×60

Керівники міліцейських ветеранських організацій Тернопільщини намітили плани роботи

Чергове виїзне засідання Ради обласної Асоціації ветеранів МВС в Тернопільській області відбулося в Збаражі. На зустріч приїхали представники двадцяти первинних організацій регіону.

Учасники наради завітали в Збаразький райвідділ внутрішніх справ, аби поділитися досвідом роботи зі своїми колегами, обговорити проблемні питання та намітили шляхи співпраці з іншими громадськими організаціями, які діють при управліннях.

Голова обласної ветеранської організації Григорій Головатий розповів про їхню діяльність, про те, як втілюються в життя основні вимоги статуту, а саме: вирішення завдань із правового та соціального захисту ветеранів, пенсіонерів, взаємодія із керівництвом галузевих служб і підрозділів органів внутрішніх справ. Не забув пригадати про участь у заходах з формування позитивного іміджу працівників міліції та надання допомоги у реформуванні органів внутрішніх справ.

Актуальним питанням серед представників ветеранської організації, на якому акцентували увагу учасники засідання, стало виховання нових кадрів правоохоронців.

Бути наставниками молодих міліціонерів, передавати свій досвід початківцям – такі завдання окреслили для себе ветерани. Окрім допомоги діючим правоохоронцям, вони прийняли рішення опікуватися тими, хто звільнився з органів внутрішніх справ.

Підсумовуючи виїзне засідання, голова обласної ветеранської організації Григорій Головатий зазначив, що ветерани Тернопільщини – це згуртований колектив колишніх правоохоронців, які вболівають за роботу свого відомства.

Після завершення засідання усі його учасники відвідали пам’ятку істричної культури Тернопільщини – Збаразький замок.

Схожі статті