468×60
468×60

Дитячі листи в зоні АТО – найбільша підтримка для бійців

Про ситуацію на сході, про бойові будні та інше розпитували учні двадцятої загальноосвітньої школи Тернополя у правоохоронців, які повернулися із зони проведення антитерористичної операції.

За словами керівника школи Зіновія Фірмана, їхній заклад з перших днів «неоголошеної» війни намагається підтримувати захисників. З розумінням та повагою відносяться діти до бійців, які ризикують життям на сході держави. Батьки та вихованці завжди долучаються до волонтерської роботи, збирають гроші, продукти, речі першої необхідності.

Для учениці 9-Б класу Діани Цимбалюк зустріч з бійцями – велика честь. Дівчина вдячна хлопцям за захист держави.

- Для нашого класу такі зустрічі важливі, ми завжди спостерігаємо та цікавимося подіями на сході. Дивитися новини – це одне, а поспілкуватися в реальному житті – зовсім інше. Ми переживаємо і віримо у швидке припинення війни. Я сподіваюся, що Україна нарешті перестане втрачати своїх синів.

Командир взводу спецбатальйону міліції «Тернопіль» Дмитро Копчак каже, що учні, вчителі та батьки двадцятої школи завжди підтримували бійців, як матеріально, так і морально, надсилаючи малюнки, листи, обереги.

- Коли ти на сході читаєш дитячі листи – це дуже приємно. Таке відчуття, що в середині загоряється якась іскорка. Для тих дітей хочеться зробити щось більше. Ми вдячні за таку підтримку і обіцяємо стояти за нашу державу до перемоги.

Схожі статті