468×60
468×60

“У правоохоронців сьогодні достатньо сил та засобів, щоб боротися з будь-якими проявами насильства та протиправними діяннями”, – Олександр Богомол

Махінації із землею, поради у вирішенні сімейних конфліктів,корупція у владі та багато інших питань піднімали мешканці Тернопільського району, спілкуючись з начальником обласного управління міліції Олександром Богомолом. У п’ятницю, третього квітня, очільник міліції провів особистий прийом громадян на який записалися краяни.

Одне з основних питань, яке турбувало людей, це зловживання та махінації з землею. Мешканці Тернопільського району звернулися до Олександра Богомола допомогти розібратися у питаннях незаконного відчуження землі. Люди занепокоєні, що прийде день і вони дізнаються, що земля, ліси та озера уже не належать громаді.

Про свої підозри щодо корупційних діянь деяких керівників району заявили депутати місцевої райради.

Занепокоєні мешканці краю і тим, що на Тернопільщину можуть повернутися дев’яності роки і ними керуватиме криміналітет. Олександр Богомол заспокоїв людей і запевнив, що такого не станеться. У правоохоронців сьогодні достатньо сил та засобів, щоб боротися з будь-якими проявами насильства та протиправними діяннями.

Цікавилися люди і резонансними злочинами, а також тим, як вберегтися і не стати жертвою шахраїв. Мешканці просили достеменніше перевіряти внутрішніх мігрантів, які приїжджають до нас зі сходу, а особливо тих, які мешкають сьогодні в селі Велика Березовиця.

Про законність відчуження майна на території Довжанківської сільради попросив розібратися її голова. Керівник міліції запевнив, що з’ясує і питання несумлінних орендодавців, які у селі Довжанка взяли в оренду приміщення і, за словами людей, не платять податків. Перевірить Олександр Богомол законність використання надр водонапірної башти, “власник” якої продає місцевим мешканцям та школі воду.

З проханням пришвишити розслідування, розпочатих раніше кримінальних проваджень, звернулися кілька мешканів Тернопільського району. Олександр Богомол одразу ж доручив передати проблемні справи в обласне слідче управління.

Не оминули люди і питань роботи громадських організації та співпраці з ними правоохоронців.

Керівник міліції запевнив, що питання, з якими приходили громадяни, він візьме під особистий контроль та зобов’яже відповідні служби вивчити усі проблеми та знайти їх вирішення.

Схожі статті