468×60
468×60

У Кременці невідомі побили та пограбували двох студентів

grabigІз заявою про грабіж та побиття в Кременецький райвідділ міліції звернувся сімнадцятилітній мешканець Ланівців, студент Кременецького педагогічного інституту.

Юнак повідомив, що 30 березня близько 22.00 в Кременці на нього і його товариша напали невідомі, побили, викрали мобільний телефон та 220 гривень.

За словами першого заступника начальника-начальника слідчого відділу Кременецького райвідділу Артура Собчука, потерпілі стояли неподалік місцевого бару. До них підійшло шестеро невідомих та попросили цигарки. Коли хлопці сказали, що не курять, хтось із натовпу вдарив їх зі спини та повалив на землю.

Хлопці змогли описати нападників. Оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили одного із грабіжників. Ним виявився місцевий мешканець, 1995 року народження.

Триває слідство. Оперативники розшукують інших зловмисників. Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 186 частина 2 ККУ – грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Схожі статті