468×60
468×60

Тернопільські нацгвардійці повернулися із зони АТО

6 березня, ввечері, додому зі Сходу країни повернулося 35 бійців батальйону Національної гвардії України, що дислокується у Тернополі. Хлопців зустрічали керівники батальйону та обласної міліції, колеги, друзі, найрідніші люди.

Нацгвардійці більш як два місяці несли службу на Сході України – охороняли громадський порядок, спецоб’єкти, патрулювали населені пункти, допомагали місцевим жителям. Також хлопцям довелося побувати на передовій і брати безпосередню участь у бойових діях. Бійці зізнаються, було нелегко, неодноразово доводилося потрапляти під обстріли, небезпечні ситуації траплялися практично щодня. Утім, радіють, що повернулися без втрат.

Командир батальйону Віктор Шершун подякував підлеглим за гідно виконаний службовий обов’язок.
- Найважливіше, що ви повернулися у повному складі, живими та неушкодженими, – зазначив він.

За добросовісне виконання службового обов’язку десятьом військовослужбовцям присвоєно позачергові військові звання.

Зі щасливим поверненням міліціонерів привітав тимчасово виконуючий обов’язки начальника обласного управління внутрішніх справ Олександр Богомол та нагородив кращих бійців медалями «За захист рідної держави».

Наразі нацгвардійцям надали короткострокові відпустки для відпочинку та відновлення сил. Після них хлопці повернуться до служби по місцю дислокації.

Схожі статті