468×60
468×60

Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної сотні

У ці дні Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної сотні — мужніх синів і дочок Української нації, які загинули в боротьбі за рідну державу.

Події 2014-го року в нас завжди викликатимуть смуток, тривогу, біль у серці та плач в душі… Цвіт української нації загинув на Майдані… Мені дуже боляче пригадувати… Я тоді теж був там, на Інститутській… Віддали життя 19 моїх побратимів — свободівців. Тарас Слободян, Олександр Капінос — мої друзі…

Революція гідності змінила всіх нас. Ми стали по-іншому дивитися на світ, аналізувати події. Нас годували міфами про те, що росіяни — «братній» народ, хоча давно було зрозуміло, що за східним кордоном — загарбник. Сьогодні нас знову залякують, адже страх — потужна зброя. Тому ми маємо бути сильними й згуртованими, брати приклад з Героїв Небесної сотні, усвідомлюючи, що нам немає куди відступати!
Нам потрібна Перемога України! Нам потрібен тріумф Правди і Свободи!

На прикладах героїзму, мужності, відваги Небесної сотні ми маємо виховувати наших дітей! Нам є з кого брати приклад: Небесна сотня, всі покоління борців за волю України у минулих століттях! Саме про них повинні знати молоді покоління українців! За Незалежність рідної Неньки наші предки віками платили найвищу ціну — вони віддавали свої життя!

8 років — доволі великий відрізок часу, протягом якого можна змінити державу, зміцнити армію, та для цього потрібна — єдність! За роки Незалежності України багато чого втрачено, ми отримали «гарантії безпеки» за здачу ядерної зброї, але, як бачимо, безпеки немає.
Ми не здамося! За цих болючих 8 років ми стали сильнішими!

Дякую всім Захисникам України! Дякую кожному українському воїну! Дякую волонтерам, які забезпечували та продовжують забезпечувати військовослужбовців! Глибока шана нашим Героям, які віддали життя за Україну! Схиляю голову перед родинами загиблих Героїв Небесної сотні й загиблих на Сході Захисників! Вам — найважче, знаю, та можу запевнити, у молитві за Ваших рідних — ми з Вами!
Ніколи не забудемо! Не пробачимо смерті Героїв Небесної сотні!

Схожі статті