468×60
468×60

Поліцію охорони в Тернопільській області очолив Роман Лихота

Система поліції охорони – є, була і буде, – про це, перебуваючи з робочим візитом у Тернополі, заявив начальник Департаменту поліції охорони Олександр Гаврилюк. Він наголосив, що їхнє відомство підтримує і Міністр, і голова Національної поліції.

- Усі вони хочуть бачити нову стратегію розвитку, вони планують долучити поліцію охорони до агропромислового комплексу, щоб не було рейдерських захоплень, хочуть нас бачити на дорозі, де раніше була транспортна міліція. Окрім цього ми повинні вдосконалювати і те, що робили до сьогодні, працювати для населення.

До обласного центру очільник департаменту приїхав, аби представити нового керівника управління поліції охорони в Тернопільській області. Відтепер ним буде капітан поліції Роман Лихота. До цього він був на посаді заступника начальника управління.

Попередній керівник – полковник Олег Іващенко від 21 листопада призначений на посаду заступника начальника департаменту поліції охорони.

За співпрацю подякував попередньому очільнику поліції охорони начальник ГУНП в області Олександр Богомол. Він запевнив столичного керівника департаменту, що між поліцією нашого краю, патрульною та управлінням поліції охорони вже давно налагоджена тісна співпраця, яка позитивно вливає на роботу правоохоронного відомства Тернопільщини.

Схожі статті