468×60
468×60

Працівники управління поліції охорони привітали жінок зі святом

Посмішки й квіти дарували дівчатам та жінкам працівники управління поліції охорони. 8 Березня на театральному майдані Тернополя чоловіки у формі вітали прекрасну половину людства зі святом.

- Від імені управління поліції охорони я хочу привітати всіх жінок зі святом восьмого березня, побажати їм щастя, здоров’я і щоб вони завжди залишалися впевненими в тому, що чоловіки, а безпосередньо Національної поліції, буде стояти завжди на сторожі їхньої безпеки.

За словами начальника центру технічної охорони управління поліції охорони в Тернопільській області Олексія Дзюри, вітаючи жінок, вони ще й розповідали їм про важливість охорони, про те, як убезпечити власне помешкання від злодіїв та крадіжок. П’ятнадцятого березня на Тернопільщині стартує акція “Квартира під охорону – 2017″. Триватиме вона до 31 березня.

- Ця акція передбачає у собі надання знижки на виконання монтажних та пусконалагоджувальних робіт в розмірі 50% для
усіх мешканців нашої області, а для учасників АТО та членів їхніх сімей до 75%. Ми встановлюємо сигналізації як в квартирах, так і в приватних будинках.

Сьогодні під пильним наглядом управління поліції охорони знаходиться більше трьох тисяч помешкань. Рівень захищеності квартир та будинків становить 99 відсотків.

- Дуже приємно отримати квіточки від поліції охорони. несподівано та неочікувано. Наразі я такими засобами не користуюся, але у майбутньому почну використовувати, бо безпека – це найперше, що повинно турбувати кожного сучасного жителя будь-якого міста, обласного центру чи країни, – переконана тернополянка Діана.

А от лікар швидкої допомоги Олена про власне житло уже подбала і встановила в оселі охоронну систему.

- Приємно, що я, гуляючи з онуком на театральному майдані, отримала квітку та почула слова вітань від поліції охорони. Я давно користуюся службою охорони власної квартири. Це дуже зручно, це безпечно і я вважаю, що в наш час це потрібно встановлювати у кожній квартирі, щоб спати спокійно, жити спокійно і відпочивати.

Жінки, які отримали квіти зізналися, що такі зустрічі з працівниками поліції охорони їм до вподоби. Усміхнені чоловіки у формі та ще й з квітами, неабияк піднімають настрій та не дозволяють забути про свято.

Схожі статті