468×60
468×60

Мистецтво партнерства вдало реалізовує у Тернополі ПАТ “Діамантбанк”

bank-generalАнатолій Табака, керуючий дирекції ПАТ “Діамантбанк” у м. Тернополі про бізнес як партнерство, клієнтів, що надихають та головні цінності, що дозволяють банку бути надійним партнером українського бізнесу.

– Що складає основу успішного та взаємовигідного співробітництва корпоративного клієнта із банком?
- Без сумніву – це знання потреб клієнта, розуміння специфіки роботи його галузі та індивідуальний підхід. Важливу роль у якісному банківському обслуговуванні бізнес-клієнта відіграє і професіоналізм персоналу банку. У Діамантбанку працює команда досвідчених спеціалістів, яка своїми успішно реалізованими проектами із клієнтами, працює не тільки над збільшенням прибутків, а й сприяє розвитку українського бізнесу в цілому.

– Сьогодні Діамантбанк володіє однією із найбільших у країні регіональною мережею та  є визнаним лідером у сфері банківського корпоративного обслуговування. Яка специфіка роботи з даним сегментом клієнтів?
- Швидкість і гнучкість у формуванні необхідних для бізнесу фінансових інструментів,  на мою думку є головним, що вимагає сьогодення при роботі із корпоративним сектором. Можливість і готовність банку надати  фінансову підтримку своїм клієнтам, стабільна робота усієї мережі, швидкість платежів, постійно наповнені банкомати, надійність та прозорість усіх партнерських відносин – все це першочергові фактори, які впливають на вибір бізнес-клієнта в момент визначення фінансового партнера.  Ми співпрацюємо з клієнтами  із різними оборотами та сегментами ринку, але основу нашого портфелю складають підприємства-виробники із річним оборотом від 60 млн грн у рік.
Ми орієнтуємося на комплексне обслуговування клієнтів, пропонуючи такі банківські продукти, як кредитування, розрахунково-касове обслуговування, депозитні продукти, банківські картки та зарплатні проекти. Ефективне РКО та сучасний Інтернет-банкінг надають можливість дистанційно контролювати усі рахунки підприємства, його підрозділів та без затримок здійснювати розрахунки зі своїми партнерами, депозити – збільшувати дохідність підприємства, зарплатні проекти – просто та своєчасно виплачувати заробітну плату. Наш банк один із небагатьох, який в цей непростий час здійснює кредитування стабільно працюючого бізнесу.

– Як підібрати комфортне РКО для свого бізнесу?  На що звертати увагу імпортерам, експортерам та іншим представникам різних галузей?
– Своєчасне забезпечення оплати та відправки платежів зараз актуальне для усіх сфер бізнесу. Що стосується пакетів РКО, то у Діамантбанку їх формують виходячи із досліджень ринку, розміру бізнесу та досвіду співпраці із клієнтами різних галузей. Такі пакети включають у себе найбільш затребувані клієнтами послуги.  Отже, при виборі пакету перш за все, слід звертати увагу на те, чи містить він ті послуги, які ви найбільш часто використовуєте та чи відповідає він вимогам вашого підприємства щодо кількості транзакцій.
Ми завжди шукаємо найцікавіші рішення, що дозволяють нам та нашому клієнту рости. Банк сміливо може назвати себе одним із лідерів ринку за кількістю тендерних банківських гарантій. У II-му кварталі поточного року ми оновили лінійку депозитів для юридичних осіб.  Також у Діамантбанку збільшилася кількість валют, у яких клієнти можуть вести розрахунки зі своїми контрагентами, на сьогоднішній день це 14 валют. Наприкінці минулого року ми впровадили інтернет-банкінг для юридичних осіб, функціонал якого зараз розширюється під всі потреби бізнесу, в тому числі і для груп компаній.

Схожі статті