468×60
468×60

Поки господар спав до його оселі через вікно заліз крадій

kradigkaПідлітка за підозрою у скоєнні крадіжки затримали працівники Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області.

Неповнолітній мешканець міста Хоростків у пошуках легких грошей поїхав до Чорткова. Блукаючи околицями міста, оглядав будинки. Натрапивши на приватний будинок із відчиненим вікном, хлопець заліз в оселю.

Будь-які цінні речі чи коштовності знайти йому не вдалось, тому юнак вирішив привласнити собі два ноутбуки відомого бренду. Знайдене почав складати у дорожню сумку, коли на порозі побачив чоловіка. Спросоння власник не зрозумів, що в його будинку робить незнайомець, а коли запитався, то отримав удар в голову.

Непроханий гість швидко покинув будинок з вкраденим. Власник одразу зателефонував на лінію «102». Сигнал тривоги миттєво передали наряду групи затримання Управління ДСО, який патрулював неподалік. У ході відпрацювання повідомлення «гарячими слідами» лиходій був затриманий і доставлений до міського відділу міліції, де йому доведеться відповідати за свої кримінальні вчинки.

Схожі статті