468×60
468×60

Дядько грався з трьохрічною племінницею в сексуальні ігри

1До 5 років позбавлення волі з дворічним іспитовим строком засудив Теребовлянський районний суд Тернопільської області 34-річного Євгена Н. На лаву підсудних молодик потрапив за розбещення 3-річної племінниці.

Жахливу таємницю відкрила мати дівчинки на початку цьогорічної весни. Якось жінка гралася із дочкою і раптом дитина почала ніжно погладжувати її стегна, живіт. Тетяна розгубилась, а потім почала обережно розпитувати дочку, хто її навчив так робити. Маля охоче розповіло, що це дядько Євген просив її так “гратися” та пригощав за це цукерками.

Дочекавшись чоловіка з роботи, жінка розповіла йому про все.

Під час допиту в міліції та згодом у суді Євген визнав, що тричі спокушав маля цукерками та просив нікому не розповідати про їхні “забави”.

Зважаючи, що горе-розбещувач хворіє на легку розумову відсталість і перебуває на обліку в обласного психіатра суд надав Євгенові випробувальний термін.

Тим часом дехто із сусідів стверджує, що насправді молодиця оговорила хворого родича, аби чим швидше заволодіти хатою. Мовляв, поки дядько у тюрмі, діти зможуть перебратись у кімнату до бабці. Але згодом стало соромно, тому і не оскаржили вироку суду першої інстанції.

Схожі статті