468×60
468×60

ДТП трапилася у Козівському районі

dtp1Дорожньо-транспортна пригода трапилася в ніч з 14 на 15 травня в Козівському районі.

На 106 кілометрі автодороги Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, у селі Дибще, о 00.05 водій автомобіля ВАЗ 2101 не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. В результаті такого маневру Жигулі зіткнулося з автомобілем Мерседес-Бенс, який рухався у напрямку Тернополя.

На місце автопригоди виїхала слідчо-оперативна група. За словами старшого слідчого Козівського райвідділу міліції Богдана Филима, при огляді ділянки ДТП та після проведених медобстежень водіїв стало відомо, що кермувальник ВАЗу, місцевий мешканець, перебував у стані алкогольного сп’яніння середнього ступеня тяжкості. Його зі струсом головного мозку та переломами ребер доставили в медзаклад.

Пасажир та водій Мерседесу – жителі Закарпаття, не постраждали.

Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті передбачає покарання штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває слідство.

Схожі статті