468×60
468×60

В зону АТО відправились бійці роти Тернопіль

У четвер, 30 березня, в зону проведення антитерористичної операції на два місяці відправились бійці роти патрульної поліції особливого призначення “Тернопіль”.

Це вже 25 відрядження хлопців на Схід. Всі бійці знають, що їх очікує і з чим їм доведеться зіткнутися.

З настановами та побажаннями звернувся до поліцейських начальник Головного управління національної поліції Олександр Богомол. Очільник побажав добре відслужити та в хорошому настрої й в повному складі повернутись на Тернопільщину.

- Дисципліна – це запорука успіху, яку необхідно дотримуватись поліцейським. Незважаючи ні на що пам’ятайте, що з іншої сторони барикад залишаються також наші люди, поважайте їх.

На Схід відправився і чотирилапий друг бійців на кличку “Алагір”. Це не перша поїздка собаки в зону АТО.

- Він допомагає на окупованій території. Захищає від сторонніх осіб, завжди дає знати, якщо хтось наближається, – зазначив боєць РППОП “Тернопіль” Василь Кишкан.

Мати одного з бійців Тетяна Сарабун прийшла проводжати свого сина в зону проведення антитерористичної операції. Жінка зазначила, що вже спокійніше сприймає поїздки рідної людини на територію “неоголошеної війни”. Проте хвилювання та страх залишилися і тепер. Жінка з нетерпінням чекатиме повернення сина зі сходу цілим і не ушкодженим.

Схожі статті