468×60
468×60

Представники КМЄС ознайомилися із підготовкою до впровадження системи «Custody records» у відділенні поліції №1 міста Тернополя

Із робочим візитом Головне управління Національної поліції Тернопільської області відвідав представник Консультативної місії Європейського союзу. Мета – обговорити та оглянути готовність відділення поліції №1 міста Тернополя до впровадження автоматизованої електронної системи обліку дій затриманих осіб – «Custody records».

Зі слів радника-тренера КМЄС Арнольда Пласа, з моменту останнього візиту до відділення поліції вони побачили багато змін, видно, що проводиться якісна робота, тому комісія й надалі готова надавати свою підтримку.

У Головному управлінні Національної поліції представнику Консультативної місії продемонстрували новітні технології, які наразі застосовують у своїй роботі поліцейські. Про нові запровадження Арнольду Пласу розповів заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Ігор Сидорук, працівники управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування, управління головної інспекції, сектору взаємодії з громадами.

Як розповіла представниця департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України Ірина Ніколаєва, співробітник Консультативної місії Європейського союзу мав можливість побачити нові умови та технології роботи окремих підрозділів.

Усе побачене, за словами Арнольда Пласа, – це велика та результативна робота, тому співпраця між поліцією та Консультативною місією триватиме й надалі. Вже у травні планується передача техніки для впровадження системи «Custody records» у відділенні поліції №1 міста Тернополя.

Нагадаємо, в нашій області правозахисний проєкт уже ефективно пілотується на базі Тернопільського районного управління поліції та Чортківського районного відділу поліції.

Схожі статті