468×60
468×60

Тернопільські правоохоронці вирушили забезпечувати правопорядок у зону АТО

Півсотні бійців змінять своїх побратимів на сході. У складі зведеного загону – співробітники із різних підрозділів, відділів і служб обласної міліції та міськрайвідділів області.

З настановами до підлеглих звернувся начальник УМВС України в Тернопільській області, полковник міліції Олександр Богомол.

- Бережіть власні життя та життя товаришів, гідно виконуйте свої службові обов’язки, суворо дотримуйтеся дисципліни та законності, – наголосив Олександр Миколайович.

Зведений загін забезпечений усім необхідним для несення служби. Олександр Богомол подякував тим, хто долучився до допомоги міліціонерам. Зокрема, священнослужителям та парафіянам греко-католицької церкви, які зібрали продукти харчування для бійців.

У зоні АТО правоохоронці будуть нести службу на блокпостах, охоронятимуть громадський порядок та допомагатимуть колегам із місцевих райвідділів розкривати злочини.

Більшість із бійців уже по кілька разів несли службу на буремному сході. Хлопці добре знають, які завдання доведеться виконувати. Саме вони й стануть наставниками для тих, хто сьогодні вперше вирушає в зону АТО.

Серед новачків – інспектор-черговий спецроти судової міліції «Грифон» Любомир Козюк. Чоловік зізнається, що трішки хвилюється, але настрій у нього бадьорий.

- Перед від’їздом ми посилено займалися вогневою, фізичною підготовкою, проходили заняття з надання першої медичної допомоги. Як би не розвивалися події на місці, ми до них готові. Вірю, що все буде добре й ми повернемося додому живими та неушкодженими, – каже Любомир Козюк.

Проводжали міліціонерів колеги, друзі, рідні та близькі.

Побажати щасливої дороги бійцям прийшли також учні та вчителі Тернопільської загальноосвітньої школи №29. Діти передали правоохоронцям маленькі, але зарядженні позитивом та добрими побажаннями обереги, які виготовили власними руками.

Після благословення священиків хлопці вирушили у далеку дорогу.

Схожі статті