468×60
468×60

Великодні гостинці для маленьких підшефних привезли держохоронці Тернопільщини

Декілька років поспіль працівники Управління Державної служби охорони Тернопільщини піклуються про дітей із особливими потребами Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру. Традиційно, напередодні Великодніх свят правоохоронці завітали до підшефних із основним атрибутом свята – пасочками.

- Вже доброю традицією стало відвідування нашого закладу шефами з Управління Державної служби охорони, – каже директор Ірина Король. – Як завжди, шефи приїхали зі смачними подарунками. Це велика радість для діток. В неділю ці паски освятить священик і відбудеться святковий сніданок. Дякую за подарунки керівництву, а також за те, що ви переймаєтеся долею наших вихованців.

Підтримка і безмежна любов – запорука успішного майбутнього маленьких українців, які в подальшому будуть творити історію держави, – переконаний заступник Управління ДСО Тернопільської області Мирослав Драган. Завдяки постійному спілкуванню та вихованню підростаючого покоління можна виростити гідних громадян нашої країни.

Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області бажає всім гарного настрою напередодні Великодніх днів. Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Світлого Великодня!

Схожі статті