468×60
468×60

За дітьми на канікулах пригляне поліція охорони

Під час канікул діти часто залишаються вдома самі. Оскільки цьогоріч, у зв’язку з воєнним станом, батьки не матимуть вихідних навіть у новорічно-різдвяні свята, є сенс довірити безпеку дітей поліції охорони.

«Щоби батьки знали, де перебуває їхня дитина, ми пропонуємо індивідуальну систему супутникового стеження за нею, – розповідає заступник начальника центру технічної охорони Управління поліції охорони в Тернопільській області Андрій Беринда. ­– Це відбувається або за допомогою GPS- трекерів, або через спеціальний мобільний додаток. GPS- трекер – це кишеньковий прилад, що показує координати перебування його власника і містить тривожну кнопку для виклику в разі небезпеки. Наряд поліції охорони прибуде до п’яти хвилин».

Альтернативою GPS- трекеру, за словами фахівця, є спеціальний додаток, який встановлюється на телефон дитини і на екран виводиться кнопка виклику поліції.

Також батьки можуть у режимі реального часу бачити маршрути пересування дітей. І не тільки бачити, а й створювати їх і слідкувати за відхиленнями. Якщо дитина відійде на небажану відстань, за лічені хвилини їй на допомогу приїде озброєний наряд поліції охорони. Її послуги можна замовити, зателефонувавши з мобільного на безкоштовний номер 9899.

Схожі статті