468×60
468×60

Поліцейські навчали дошкільнят правил безпечної поведінки

Як поводитися на вулиці, що робити, коли загубився, що таке світлофор, і чому білі смуги на дорозі називають зеброю: саме стільки цікавих тем обговорили працівники відділення поліції № 4 ( м. Збараж) з вихованцями  дошкільного навчального закладу «Брунька», що у селі Гаї Шевченківські. Дітей навчали знанням, які допоможуть зберегти своє здоров’я та життя.

Уроки з поліцейськими є дуже важливими для подальшої правової свідомості маленьких громадян, а дошкільнята, як правило, найкраще засвоюють важливу інформацію.

Поліцейські розповіли діткам про дорожні знаки, як поводити себе  біля проїжджої частини, де можна гратися, а де це дуже небезпечно, чого не можна робити на вулицях, щоб не потрапити в біду.

Застерегли гості у погонах дітлахів і від небезпеки спілкування з незнайомими людьми, наголосивши, що не можна відчиняти двері чужим людям, приймати від них солодощі чи іграшки, а що найгірше  – сідати до них в автомобіль.
Дітки уважно слухали гостей у погонах, порадували їх своїми знаннями правил дорожнього руху та обіцяли зростати чемними та слухняними.

Пізнавальна зустріч подарувала багато позитивних емоцій і діточкам, і  правоохоронцям.

Схожі статті