468×60
468×60

Зведений загін поліцейських Тернопільщини вирушив на схід країни

У вівторок, 11 травня, у зону проведення Операції об’єднаних сил вирушили бійці роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль» та поліцейські Управління патрульної поліції краю. Вони відбули на схід держави, де замінять колег, які два місяці несли там службу.

Підтримати бійців перед далекою дорогою прийшли їх колеги, друзі та родичі. Настанови вони отримали від керівника Нацполіції краю Олександра Богомола.

«Дотримуйтеся законності, чітко виконуйте поставлені завдання та головне – підтримуйте один одного», – звернувся начальник до правоохоронців.

Зі словами побажань про швидке повернення додому цілими та неушкодженими до поліцейських звернувся голова Тернопільської державної адміністрації Володимир Труш.

«Вирушаючи у відрядження, пам’ятайте, що вдома на вас чекають рідні та близькі. Тож, повертайтеся живими та здоровими», – зазначив очільник ОДА.

Командир роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль» Віталій Цап, розповів, що всі працівники досвідчені та готові до виконання поставлених завдань, а вони залишаються незмінними –   служба на блокпостах, перевірка транспортних засобів, аби на підконтрольні території не потрапили заборонені предмети.

За доброю традицією працівників поліції у добру путь благословили священнослужителі.

Схожі статті