468×60
468×60

Монастириський районний суд Тернопільщини перейшов під захист охоронців Феміди

29 квітня напередодні Великодніх свят співробітники територіального управління Служби судової охорони у Тернопільській області  для забезпечення безпеки прийняли під охорону 18 об’єкт судової влади області.

В цей день від заступника начальника територіального управління Служби судової охорони у Тернопільській області – полковника Служби Ігоря Кучера, співробітники отримали настанови професійно та грамотно виконувати свої обов’язки, залишатися завжди на варті прав та свобод людини, на варті правосуддя.

З появою судових охоронців від тепер судді, працівники та відвідувачі Монастириського суду почуватимуться у цілковитій безпеці, яка є необхідністю в умовах сьогодення, а співробітник Служби відповідає усім критеріям надійного захисту, – зазначив голова Монастириського районного суду Віталій Іванчук.

Керівниця апарату Марія Лагутіна побажала охоронцям Феміди сумлінного несення служби, натхнення, нових горизонтів розвитку та перемог.
Захід відбувся у системі відкритості та діалогу, за доброю традицією співробітники територіального управління Служби вручили усім присутнім жінкам троянди.

Завдяки професійним діям співробітників територіального управління Служби судової охорони області у поточному році недопущено травматизму та порушень громадського порядку в установах системи правосуддя, у тому числі і при розгляді резонансних судових справ.

Схожі статті