468×60
468×60

Порядок на вулицях міста та області – одне із завдань поліції охорони Тернопілля

З метою запобігання скоєнню кримінальних та адміністративних правопорушень поліцейські Управління поліції охорони в Тернопільській області проводять профілактичні заходи.

У ході відпрацювання, поліцейські Управління поліції охорони проводили роз’яснювальну роботу із власниками квартир, будинків та об’єктів господарювання, щодо забезпечення надійної охорони, безпеки життя і здоров’я та майна громадян, шляхом встановлення охоронної та тривожної сигналізації із реагуванням нарядів поліції.

Зважаючи на приріст злочинності, поліцейські охорони не перестають інформувати жителів міста, про методи збереження свого майна. Адже, основним методом профілактики залишається встановлення охоронної сигналізації.

- Поліція охорони включена в єдину дислокацію з патрульною поліцією і ми, крім наших виїздів, виїжджаємо ще й на виклики по лінії «102», – розповідає начальник Управління поліції охорони в області Олег Іващенко. – Основним нашим пріоритетом є не лише охорона квартир, будинків, магазинів, закладів чи підприємств, а й виїзд по лінії «102».

Працівники поліції охорони мають дозвіл на використання у своїй роботі вогнепальної зброї та інших спецзасобів, а при виїзді на місце події мають повне право затримувати, обшукувати та доправляти порушників у відділи та відділення нацполіції.

Поліція охорони стежить за порядком не лише в Тернополі, а й на території всієї області. Одна з пріоритетних функцій УПО, каже заступник начальника центру технічного обслуговування УПО Володимир Слідзевич, це встановлення охоронної сигналізації.

- Є можливість підключення на пульт централізованого спостереження та автоматичної сигналізації об’єкти усіх форм власності. Не слід нехтувати застереженнями, адже, обладнавши магазин, кафе чи офіс засобами сигналізації та камерами відеоспостереження, ви будете впевненими у схоронності ваших товарів. А у випадках несанкціонованого проникнення до приміщень засоби сигналізації забезпечать швидке реагування озброєного наряду поліції охорони та затримання зловмисника.

 

Управління поліції охорони
в Тернопільській області

Схожі статті