468×60
468×60

З нагоди Дня захисника України відзнаки органів місцевої влади отримали співробітники поліції Тернопільщини

Грамотами, подяками, нагрудними знаками та цінними подарунками Тернопільської облдержадміністрації та міської ради нагородили кращих співробітники поліції краю. Відзнаки правоохоронцям вручили під час урочистостей, які відбулися на центральній площі Тернополя з нагоди святкування Дня захисника України.

Участь у заходах взяли  поліцейські,  військові з’єднання, структури та підрозділи, котрі задіяні до проведення заходів спрямованих на відновлення територіальної цілісності нашої держави.

З вітальним словом до присутніх звернувся тимчасово виконуючий обов’язки голови ТОДА Іван Крисак.

-    Я щиро вітаю усіх присутніх на цьому Майдані, а у ваших особах усіх воїнів Тернопільського гарнізону:  солдатів, гвардійців, спецпризначенців, поліцейських, добровольців, волонтерів, а також усіх тернополян з цим великим днем – Днем захисника України.

Молитвою і світлою пам’яттю учасники заходу згадували військових, які віддали найцінніше – своє життя за мир та спокій в Україні.

Найкращі захисники з нагоди свята отримали подяки, грамоти та подарунки від керівництва міста та області. Серед нагороджених – чимало співробітників поліції.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків Тернопільською обласною держадміністрацією заохочено трьох бійців роти «Тернопіль» Євгена Пасічняка, Романа Томина, Романа Смакулу, поліцейську управління патрульної поліції в Тернопільській області Василину Середу та трьох співробітників управління поліції охорони Володимира Бойчука, Вадима Велищинського та Сергія Якубця.

Також кращих співробітників поліції відзначила Тернопільська обласна та міська ради.

Схожі статті