468×60
468×60

На Тернопільщині жінка під час сварки вбила співмешканця

За допомогою на лінію “102″ звернулася тридцятичотирьохрічна жителька села Волиця Бережанського району. Жінка телефоном повідомила про сварку та бійку у її помешканні.

На місце виклику виїхали працівники місцевого  відділу поліції. Прибувши за вказаною адресою, на підлозі в будинку вони виявили тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями, а по стінах бризки крові. Сорокашестирічний потерпілий ознак життя не подавав, тому правоохоронці викликали бригаду швидкої. Проте врятувати місцевого мешканця не вдалося. Медики констатували смерть.

Разом з потерпілим в будинку перебувала і сама додзвонювачка. Жінка розповіла, що вони розпивали спиртні напої. В якийсь момент між ними виникла суперечка, що переросла в бійку. Остання, захищаючись, вдарила кривдника, а що було далі – не пам’ятає.

За словами слідчих, заявниця з загиблим уже два роки, як живуть разом. Періодично їздили на заробітки. На вихованні у жінки перебуває троє дітей. Правоохоронці неодноразово навідувалися до цієї родини, реагуючи на повідомлення про бійки та сварки.

Після проведення судово-медичної експертизи стало відомо, що чоловік помер в результаті асфіксії. Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань. Жінці оголосили підозру відповідно до статті 115 ККУ – умисне вбивство. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Схожі статті