468×60
468×60

Випускники навчальних закладів системи МВС прийшли на службу в ГУНП Тернопільської області

46 молодих фахівців продовжать службу у підрозділах кримінальної поліції, слідства та превентивної діяльності
Сьогодні лави поліції Тернопільщини поповнили випускники вищих навчальних закладів системи МВС. З молодими фахівцями, які пройшли навчання в Національній академії внутрішніх справ, Донецькому, Львівському та Харківському державних університетах внутрішніх справ, зустрівся керівник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Сергій Зюбаненко.
«Ви перегортаєте нову сторінку вашого професійного служіння. Це буде більш відповідально, аніж в роки, коли ви були курсантами. Тому бажаю кожному з вас знайти себе в цій нелегкій професії. Хай кожен, відповідно до спеціалізації, обере той підрозділ, де його служба буде найефективнішою», – звернувся до молодих фахівців полковник поліції.
Вчорашні курсанти виконуватимуть завдання у слідчих підрозділах, карному розшуку та в підрозділах превенції. Серед них – випускник Львівського державного університету внутрішніх справ Петро Гевчук. Лейтенант поліції нестиме службу в Тернопільському районному управлінні поліції. Оперуповноважений каже, що свідомо обрав кримінальний напрямок, адже це не лише можливість допомагати людям, а й боротися зі злочинністю.
Випускниця Національної академії внутрішніх справ Аліна Кравчук обрала правознавчий напрямок. Дівчина родом з Чортківщини. Після закінчення дев’ятирічки вступила до профільного ліцею, а згодом – до вишу. Каже, що готова виконувати роботу слідчого.
З молодими фахівцями також провели зустрічі психологи, представники відділу з організації соціальної роботи та професійного навчання управління кадрового забезпечення. У ході діалогу визначили швидкі та ефективні способи успішної адаптації новопризначених поліцейських до умов подальшого проходження служби, традицій колективу, наголосили на необхідності дотримання етичних норм поведінки та недопущення порушень дисципліни і законності. Кожен з випускників отримає можливість працювати за тим фахом, який обрав ще в університеті.

Схожі статті