468×60
468×60

Співробітники карного розшуку Тернопільщини отримали відзнаки з нагоди дня служби

15 квітня день служби відзначають співробітники одного із ключових підрозділів поліції – карного розшуку. Від їхньої щоденної, кропіткої роботи залежить криміногенна ситуація в нашій області та безпека громадян. Цьогоріч службі виповнилося 105 років.
Оперативники щодня займаються запобіганням та розкриттям злочинів, встановленням і затриманням осіб, причетних до їх вчинення, а також розшуком безвісти зниклих людей.
«За останні пів року карний розшук Тернопільщини показав ефективні результати своєї роботи, це оцінює і Департамент карного розшуку. Мені це приємно. Я бажаю вам не полишати темпу роботи та професійно зростати», – зазначив начальник ГУНП в Тернопільській області Сергій Зюбаненко.
Оперативно-розшукова діяльність потребує наполегливості, уважності та ретельності. Заступник начальника-начальник кримiнальної полiцiї ГУНП в області Олександр Славгородський подякував колегам за сумлінне ставлення до служби.
Найприємніше – це завжди бачити результат своєї роботи, розповідає оперуповноважена сектору кримінальної поліції Кременецького райвідділу поліції Яна Омельчук. Дівчина після закінчення Національної академії внутрішніх справ вже більше року працює у карному розшуку і не жалкує про свій вибір.
«Основне в моїй роботі – це виявляти, запобігати та протидіяти злочинам. Якби не кримінальна поліція, то були б такі випадки, щоб зброя, наркотичні засоби поширювалися, а шахрайські дії не припинялися», – зауважує оперуповноважена.
За ефективні дії при розкритті злочинів, високий професіоналізм керівник обласної поліції Сергій Зюбаненко відзначив кращих співробітників карного розшуку. Оперативники Тернопільщини отримали спеціальні звання, відомчі відзнаки та цінні подарунки.

Схожі статті