468×60
468×60

Відпочиваючи, подбайте про безпеку своїх домівок

miliciyaЯкщо ви запланували під час травневих свят поїхати на декілька днів у гості, не забудьте потурбуватися про безпеку свого майна. Саме у період тривалих вихідних, як свідчить міліцейська статистика, скоюється чимало квартирних крадіжок Тож попросіть сусідів, родичів приглянути за вашими помешканнями.

Правоохоронці нагадують основні правила безпеки, дотримуючись яких, можна вберегти своє майно від зазіхань крадіїв:

1. У жодному разі не залишайте ключі від квартири під килимком, на коробці дверей та не передавайте їх стороннім особам.

2. У разі втрати хоча б одного з ключів, терміново міняйте замок.

3. Не зберігайте в квартирі в одному місці значні суми грошей, ювелірні вироби. Якщо вирушаєте кудись, краще передати усі цінні речі на зберігання тим, кому довіряєте.

4. Залишаючи помешкання, зачиняйте вхідні двері на всі замки, що є на дверях.

5. Домовтеся з сусідами, родичами та знайомими, щоб вони періодично наглядати за вашою оселею.

6. Щоб бути спокійними та не турбуватися про можливість проникнення до вашої квартири сторонніх осіб – зверніться до охоронних структур.

Правоохоронці у святкові дні будуть працювати у посиленому режимі.
Міліціонери звертаються до мешканців та гостей міста проявляти пильність. За найменшої підозри щодо сторонніх осіб, які у ці дні без діла тинятимуться біля будинку чи квартири, повідомляйте дільничного інспектора, патрульних міліціонерів або телефонуйте до чергової частини на 102.

Схожі статті