468×60
468×60

150 літрів пального для чергової ротації правоохоронців на Схід закупили працівники пенітенціарної служби області

15До збору коштів на підтримку тернопільських правоохоронців, які відстоюють цілісність і незалежність України, долучилися працівники Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області.

Збір грошей для придбання необхідних речей працівникам міліції ініціювала керівник сектору кримінально-виконавчої інспекції Наталія Хільченко, а усі службовці відділу долучилися до волонтерства.

На зібрані кошти працівники держустанови закупили 150 літрів дизпалива, яке необхідне для проведення чергової, дев’ятої, ротації бійців у зону проведення антитерористичної операції.

Рота тернопільських правоохоронців у найближчі дні вирушить до зони бойових днів. 150 літрів пального вистачить, щоб заправити службовий автотранспорт.

Проте, щоб доїхати до місця дислокації, завезти озброєння, харчі та речі, а також для повноцінного несення служби в зоні АТО, необхідно 2,5 тонни дизпалива та півтори тонни бензину.

Бажаючі допомогти можуть звертатися за номерами телефонів: 27 17 30 та (067) 352 99 43, (067) 302 08 12.

Керівництво обласного управління внутрішніх справ дякує працівникам служби за активну підтримку наших бійців та таку необхідну на даний час допомогу.

Схожі статті