468×60
468×60

На Збаражчині невідомі підпалили сільськогосподарську техніку

1Умисне знищення або пошкодження майна – злочин відповідно до цієї статті розслідують правоохоронці Збаражчини. Сьомого жовтня на лінію “102″ надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на території його фермерського господарства невідомі підпалили сільськогосподарську техніку.

За словами начальника Збаразького відділення поліції Віталія Присяжнюка, злочин трапився з 6 на 7 жовтня опівночі, неподалік села Кобилля. На територію тракторної бригади проникла група невідомих осіб та підпалила трактори. Два з них стояло поруч, а один в іншому місці.

Зловмисників зафіксувала камера відеоспостереження. На ній видно, як чоловіки обливають транспорт якоюсь речовиною, підпалюють та тікають.

На момент злочину на території господарства знаходився сам власник. Чоловік помітив пожежу. Викликав поліцію та рятувальників. Вогонь почав гасити самостійно. Пожежу він зумів ліквідувати. Проте два з трьох тракторів ремонту уже не підлягають.

Збитки потерпілий оцінив в шістдесят тисяч доларів. Чоловік каже, що причина підпалу – його бізнес. Наразі правоохоронці відпрацьовують кілька версій та встановлюють особи паліїв.

Працівники поліції звертаються до всіх, хто щось чув, бачив чи знає про ситуацію, яка трапилася на даному фермерському господарстві, повідомити на лінію “102″ або за номером телефону чергової частини Збаража: (068)346-73-46. Анонімність гарантується.

Схожі статті