468×60
468×60

Зведений загін правоохоронців Тернопільщини змінив своїх колег на сході

Близько сотні працівників органів внутрішніх справ вирушили для несення служби на східні території нашої держави. Тернопільські правоохоронці виконуватимуть ті ж завдання, що і змінений ними попередній склад – впродовж місяця забезпечуватимуть громадський порядок, охоронятимуть важливі об’єкти, нестимуть службу на блокпостах, патрулюватимуть населені пункти й надаватимуть всебічну допомогу цивільному населенню.

Керівництво Управління МВС в Тернопільській області потурбувалося про повне матеріальне забезпечення силовиків. Усіх працівників міліції укомплектовано зимовим одягом, засобами спецзахисту та продуктами харчування.

Провести бійців у далеку дорогу прийшли колеги, рідні та близькі. З напутніми словами до правоохоронців звернувся тимчасово виконуючий обов’язки начальника обласного управління Олександр Богомол: «Зі всією повагою від себе особисто, від членів колегії висловлюю вам вдячність за проявлене добровільне бажання захищати кордони нашої держави. Я вам бажаю щасливо доїхати, нести з честю службу, слухати настанови керівників, дотримуватись дисципліни і в повному складі повернутися додому».

Благословив міліціонерів у далеку дорогу Архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький УПЦ Київського патріархату владика Нестор. Він окропив бійців святою водою, побажавши живими і здоровими повернуться до родин, а усіх присутніх закликав підтримати воїнів щирою молитвою.

Схожі статті