468×60
468×60

Файне Місто цього літа накриє хвиля драйвової фестивальної музики

Головна музична подія року у Тернополі – фестиваль “Файне місто” 2019 відбудеться 25-28 липня. Місце, де проходитиме 7-ий ювілейний фестиваль.

Вхід на фестиваль «Файне Місто» відкриється 25 липня близько 8:00 і з цього моменту працюватиме цілодобово аж до завершення фестивалю.

“Файне Місто” є одним з небагатьох українських фестивалів, на якому пересікаються практично всі сучасні напрямки музики. Рок, альтернатива, фолк, поп, денс- музику виконують тільки кращі музичні українські та іноземні виконавці на шести сценах фестивалю, які творять музичну частину фестивальної програми.

Хочеш пофестивалити на повну? Збирай друзів — і гайда на VІІ фестиваль Файне Місто! Якщо ти вже серед числа Файних Людей, то добре знаєш, коли і куди поспішати, але якщо тобі досі не вдавалось приєднатись до нашої шаленої спільноти, — то підготуйсь заздалегідь!

Вибуховий рок-фест Файне місто готується до гарячої зустрічі хедлайнерів та всесвітньо відомих іменитих гуртів. Цьогоріч на фестивалі діятиме аж 6 сцен, кожна з яких — унікальний осередок різнобарв’я фестивальної енергетики.

Стеж за оновленнями і першим дізнавайся, хто ще завітає на VІІ фестиваль Файне місто!

Схожі статті