468×60
468×60

Навчально-науковий інститут НАВС запрошує студентів на навчання

Здобути фах правознавця та отримати вищу освіту без вступних іспитів – реально. У Тернополі уже cімнадцятий рік поспіль працює Тернопільське відділення навчально-наукового інституту №4 Національної академії внутрішніх справ. Студенти у цьому інституті навчаються заочно, що дає можливість ще й працювати.

За словами завідувача Тернопільського відділення НУІ Василя Крайника, сьогодні знання тут здобувають як працівники структури МВС України, так і цивільні особи. Всього 276 студентів.

Щороку інститут поповнює свої аудиторії новими абітурієнтами. Кожен, хто бажає отримати знання з права та працювати в цьому напрямку, може подавати докумети до вишу. Вступити до Тернопільського відділення навчально-наукового інституту Національної академії внутрішніх справ має шанс кожен випускник одинадцятого класу або загальноосвітньої школи.

Здавати вступні іспити не потрібно. До вишу студенти зараховуються за результатами ЗНО з української мови, історії України і на вибір англійської мови чи математики. Прохідний бал – від 100 до 200.

Продовжити ще на один рік навчання можуть і ті, хто уже здобув ступінь бакалавра.

У 2017 році в інститут планують набирати ще й абітурієнтів на три роки навчання – для здобуття вищої освіти бакалавра. Це за умови, що людина уже здобула освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра, молодшого бакалавра і молодшого спеціаліста. Зарахування проводиться без ЗНО, але зі складання іспиту з кримінального права.

Відділення забезпечене сучасними технічними засобами (новітні комп’ютерні мережі, відеотехніка, мультимедійні програми), які активно використовуються у навчально-виховному процесі та профорієнтаційній роботі викладачами, співробітниками та студентами і слухачами відділення.

На сьогоднішній день випускники Тернопільського відділення ННІ № 4 НАВС досягнули значних успіхів у проходженні служби в органах внутрішніх справ, судах та відділеннях юстиції Тернопільської області.

Навчають студентів Тернопільського вишу київські викладачі – професори, доктори юридичних наук, доценти та кандидати юридичних наук.

Для учасників АТО, бойових дій, військовослужбовців за контрактом, працівників Національної поліції, МВС України всуп без ЗНО за результатами вступних іспитів.

Прийом документів та подальше навчання відбувається безпосередньо в Тернопільському відділенні ННІ №4 за адресою: 46001, вул. Липова,39, м.Тернопіль тел. (0352) 52-13-53, Інформацію про виш можна отримати на сайті – navs.te.ua

Конкурсне зарахування та вступні іспити проходять у Національній академії внутрішніх справ – площа Солом’янська, 1, м. Київ, 03035.

 

Схожі статті