468×60
468×60

Бучацький район: до рятувальників завітали учні

16 листопада у державній пожежно-рятувальній частині №9 міста Бучач рятувальники організували пізнавально-профілактичний захід для учнів 8-10 класу Бучацького ліцею.

Спочатку фахівці пожежної справи розповіли гостям про правила безпеки. Зокрема, про небезпеку, яку несе в собі вогонь, та нагадали школярам основні правила пожежної безпеки, яких потрібно неухильно дотримуватися вдома. А щоб підліткам було цікавіше, рятувальники ознайомили їх з пожежно-технічним обладнанням і спорядженням та провели показові виступи.

Кожен мав змогу приміряти бойовий одяг пожежника-рятувальника. Рятувальники детально ознайомили учнів з кожним приміщенням, приладом та обладнанням, які в них знаходяться, після чого бійці ДСНС разом з дітьми відпрацювали практичні дії в умовах надзвичайної ситуації та вміння надавати першу допомогу потерпілим. На завершення заходу вогнеборці відповіли на запитання гостей та пригадали цікаві історії з життя оперативно-рятувальної служби.

На думку педагогів, тематичні заходи, що пройшли за участю працівників ДСНС завжди інформаційні та відмінно поповнюють багаж знань підростаючого покоління з питань безпеки.

Схожі статті