468×60
468×60

На Тернопіллі колишній вихованець крадіжкою «віддячив» чортківчанці за опіку

kradiiЧортківчанку, яка ще не встигла оговтатися після того, як її житло обікрали, поліцейські ошелешили іншою новиною: злодій – її колишній вихованець.

Зникнення 4 тисяч гривень, 76 американських доларів та 9 найменувань ювелірних виробів чортківчанка виявила 3 березня. Поліцейським жінка повідомила, що помешкання обікрали, допоки нікого не було вдома.

Оглянувши квартиру, поліцейські дійшли висновку, що злодій проник у житло, відваживши металопластикове вікно. Зібравши докази з місця злочину, правоохоронці перейшли до оперативної частини роботи. Вже за декілька днів вони повідомили господині, що злодія розшукали. Ім’я особи, яка спокусилася на її майно, для чортківчанки стало неприємним сюрпризом, адже це був її колишній вихованець.

З’ясувалося, що 29-річний крадій, хоч і є уродженцем Чортківщини, зараз мешкає у Тернополі. Чоловік працює таксистом. На злочин проти колишньої опікунки, як сам зізнався, пішов через матеріальну скруту. Вдень на автомобілі приїхав до Чорткова. В квартирі господарював допоки нікого не було вдома. Де що лежить знав добре. Проте забрав лише частину готівки та дорогоцінностей, які зберігалися у квартирі, а решту залишив господині.

Дещо із чужого майна поліцейські у крадія вже вилучили. За скоєне йому інкримінують частину 3 статті 185 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. На даний час вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Схожі статті