468×60
468×60

Поліцейські-динамівці здобували першість на бігових доріжках

Змагання з легкоатлетичного кросу в рамках програми «Динаміада 2021» відбулися 12 травня на набережній Тернопільського ставу. Участь у забігу взяли спортсмени різних підрозділів поліції області у складі  семи команд.

Бігуни долали дистанції у 1000, 3000 та 5000 метрів. Боротьба за перемогу була запеклою, адже кожний приїхав перемагати.

Підрозділи поліції  представляли й представниці прекрасної статі. Жінки  долали відстань у 1000 метрів.

Найкращий результат з кросу продемонструвала Людмила Біблів з Відділення поліції №1. Другою здолала дистанцію Ольга Пасічник, яка представляла Чортківський районний відділ, а трєтю сходинку посіла працівниця КОРДу Ірина Прохоренко.

Серед чоловіків переможцями на дистанції в 1 кілометр стали  Андрій Мельничук, Сергій Марчук, та Віталій Кравчук.

Призові місця на дистанції у 3 кілометри  здобули Владислав Брикайло, Степан Гнатів та Микола Кифор, а 5 тисяч метрів переможно здолали Андрій Мазуренок, Іван Худинець та Іван Чорнописький.

У командних змаганнях золото здобули спортсмени Управління КОРД. Друге місце посіла  команда Чортківського районного відділу поліції , третє – команда Тернопільського районного управління поліції.

Задоволений спортивними досягненнями поліцейських начальник сектору професійного навчання управління кадрового забезпечення Олексій Криворучко:

«Найкращі спортсмени візьмуть участь у змаганнях з легкоатлетичного кросу Національної поліції України в Чернігові, де представлятимуть нашу область. Сподіваємося на призові місця».

Схожі статті